مشخصات ام‌دی‌اف پلی گلاس و هایگلاس

نوعی ‌ام‌دی‌اف با روکش نوعی لاک به نام پلی گلاس است. پلی گلاس همانند شیشه شفاف است. جنس  پلی گلاس از نوعی پلی کربنات است که ظاهر شبیه به شیشه دارد اما نسبت به شیشه سبک‌تر و محکم‌تر می‌باشد. اکثر تخته‌های ‌هایگلاس یک رو می‌باشند، که یک سمت آن با لایه محافظ مانند سلفون پوشانده شده و سمت دیگر، ظاهری سفید از جنس ملامین و کاغذ دارد و مقاومت آنها در برابر خش و تغییر رنگ نسبت به پلی گلاس ضعیفتر است و شفافیت کمتری نیز نسبت به پلی گلاس دارند . ام‌دی‌اف های پلی گلاس هر دو رو  یک نوع طرح دارند که یک رو شفاف با لایه پلی گلاس و یک رو مات میباشند.

 

 ام‌دی‌اف‌ هایگلاس 

 

هایگلاس نوعی ‌ام‌دی‌اف است با این تفاوت که روکش آن به غیر از ملامینه با یک لایه پی وی سی پوشانده می‌شود.

ابعاد مورد استفاده‌ هایگلاس برای کابینت‌کاران 122*280 سانتی‌متر به ضخامت 16 میلی‌متر می‌باشد. در خرید این تخته‌ها باید بسیار دقت داشت تا نوع مرغوب آن را تهیه کرد چراکه اگر روکش پی وی سی خوبی نداشته باشند، در هنگام برش شروع به پریدگی لبه‌ها می‌کنند. معمولا نوع مرغوب آن دارای پشت ملامینه سفید است و برای هر برگ بسته بندی مجزا در نظر گرفته می‌شود، تا هنگامی‌که در پالت بر روی یکدیگر قرار می‌گیرند آسیب نبیند.

هر چه جنس ‌هایگلاس بهتر باشد، ماندگاری کابینت‌ها نیز بیشتر خواهد بود. کیفیت مغزه ‌ام‌دی‌اف، جنس روکش‌هایگلاس، دستگاه پرس و نوع چسب مصرف شده به طور مستقیم بر کیفیت ‌‌ام‌دی‌اف‌ هایگلاس تاثیر دارد.

 

مشخصات ام‌دی‌اف پلی گلاس

در ‌ام‌دی‌اف‌های پلی گلاس، یک لایه ۷۵ میکرونی از پلی استر بر روی سطح یک طرف ورق ‌ام‌دی‌اف دو رو ملامین پرس شده است و رنگ نهایی صفحه توسط رنگ لایه ملامین که روکشی از پلی استر دارد، تعیین می‌شود و به مرور زمان نیز هیچ تغییر رنگی در ورق‌های ملامین و پلی گلاس ایجاد نمی‌شود.

مقاومت سطح این ورق‌ها در برابر خراش به اندازه‌ای بالاست که به شما اجازه می‌دهد با یک اسفنج سطوح را بدون ایجاد خراش تمیز کنید. 

نوع لاک مصرفی در میزان استحکام و زیبایی بسیار تعیین کننده است و فرایند تولید بر خلاف ام‌دی‌اف های هایگلاس بسیار پیچیده تر و مشکل تر است.

 

تفاوت پلی گلاس و هایگلاس

 

 

براقیت:

در حالت کلی پلی گلاس نسبت به هایگلاس در میزان براقی، و شفافیت، سطح بسیار صیقلی، برتری دارد.

 

خط و خش:

‌ام‌دی‌اف های هایگلاس احتیاج به مراقبت دارند، حتما باید با دستمال های نرم و نخی و با شوینده های ملایم سطوح هایگلاس را تمیز کرد و اسیدهای آشپزخانه و موادی نظیر سرکه یا الکل مخصوصاً اگر به طور مستقیم بر سطح کار ریخته شوند آسیب محسوسی به سطح کار وارد می کنند، از جمله تغییر رنگ و خط و خش زیاد. که در این صورت هایگلاس پس از مدت کوتاهی جذابیت خود را از دست می‌دهد. اما پلی گلاس نسبت به هایگلاس مقاومت بیشتری در مقابل خط و خش داشته و زمان طولانی‌تری کیفیت و جذابیت خود را حفظ می‌کند.

 

دو آبجکت مات و براق:

 

در ورق‌های پلی گلاس (مانند نیمن آلمان طرح فلش) ما روی یک ورق به طور همزمان حالت مات و براق را در کنار هم داریم اما در ورق‌های هایگلاس چنین زیبایی وجود ندارد.

 

ضد خط و خش:

وقتی می‎گوییم ‌ام‌دی‌افی ضد خط و خش است، یعنی اگر آن را با اسکاچ (نه سیم) تمیز کنیم آسیب نمی‌بیند. (به غیر از ورق‌های هایگلاس، سایر ورق‌ها ضد خط و خش هستند).

 

مقاومت در برابر اسید‌های آشپزخانه:

بعضی از ‌ام‌دی‌اف ها، به غیر از هایگلاس، در مقابل اسیدهای آشپزخانه (مثل وایتکس و اسپری‌های تمیز کننده همه کاره…) مقاومت قابل قبولی دارند 

ویدیو : برای دیدن در یوتیوب نیاز به دارید

https://youtu.be/znfgmb4VzGw

 

 

جایگزینی پنلهای پلی گلاس بجای هایگلاس

مشکلات واحد های تولیدی صنایع چوب

آغاز تولیدات پنلهای سفید پلی گلاس

پلی ,گلاس ,  ,هایگلاس ,یک ,خش ,پلی گلاس ,خط و ,و خش ,نسبت به ,است و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت بازر گانی پخش چسب نگ مووی بانک نرم افزار های عالی و رایگان پاسخ های بازی تاپماجا بوبین پیچ دانش تجربی shirina فلش بک باربری نتسان up2movie